06-29566722
raymond@globusaanhuis.nl
Fam. Ebbelink
Bestemming: USA
Reisperiode: zomer 2015
Beoordeling:

We wilden al langer met het hele gezin een reis maken door de Verenigde Staten. In de standaardreizen liggen de reisschema's vaak vast en zijn er altijd wel bezienswaardigheden, die in die ene reis juist niet zijn opgenomen. Met GlobusAanHuis hebben we de reis helemaal kunnen personaliseren en hebben we ook echt bezocht, wat wij de moeite waard vonden. Inclusief de aanpassing van de accomodaties. Het is de reis geworden waar we samen van gedroomd hadden. Alles werd tot in de puntjes geregeld zodat je 100% van je vakantie kon genieten. Ik kan het iedereen aanraden.

09-12-2016
Fam. Trienekens
Bestemming: Malta
Reisperiode: oktober 2016
Beoordeling:

Malta is een fantastisch eiland en dan zeker de hoofdstad Valetta waar wij waren. Een mooi 5* hotel op loopafstand van al het moois van Valetta. En Valetta heeft heel veel moois te bieden. Zeker voor iemand die geïnteresseerd is in de historie heeft hier veel plezier. Verder heeft Valetta een goede gastronomie, vriendelijke mensen en veel mogelijkheden om de dag door te brengen, over land of over zee. Aanrader!

09-12-2016
Fam. Gootjes
Bestemming: Sicilië
Reisperiode: 25 juli t/m 1 augustus 2016
Beoordeling:

Onze gezinsvakantie was een geweldige reis. Er waren geen minpunten. Van de eerste dag tot en met de laatste, hebben we enorm genoten. Als er dan toch iets mankeerde dan waren het dat er dagen tekort waren. Dus de volgende keer wat langer.

09-12-2016
Fam. Klinkers
Bestemming: Noorwegen
Reisperiode: augustus 2016
Beoordeling:

We wilden graag een rondreis door Noorwegen maken, zonder al te lange reistijden tussen de accomodaties door. Via GlobusAanHuis hebben we vanuit een bestaande reis de overnachtingen per locatie aangepast en een aantal locaties op de route toegevoegd. Hierdoor werden de reistijden aanzienlijk minder en hebben we op het gemak ook nog eens veel meer van Noorwegen gezien. Echt top!

09-12-2016
Fam. Van Deijck
Bestemming: Cruise MSC Middellandse Zee
Reisperiode: juli/augustus 2016
Beoordeling:

Fijne vakantie gehad. Msc is massaal maar voor ieder wat wils. Ook voor kleinere kinderen en tieners een aanrader. Raymond heeft ons deze reis aanbevolen en dit was een uitstekende keus. Heeft goed naar onze wensen geluisterd en hierop ingespeeld. Wij hebben een top vakantie gehad!

08-12-2016
P.P. Cartens
Bestemming: Girona/Barcelona
Reisperiode: april/mei 2016
Beoordeling:

Prima service, goede vluchten, prima reis, matig verblijf in Barcelona.

08-12-2016
Fam. Hanssen
Bestemming: Cruise Dubai
Reisperiode: februari 2016
Beoordeling:

Wij waren een paar dagen voor de cruise al naar Dubai gevlogen. Het cruisedeel hebben wij via Raymond geboekt, de vlucht en het hotel hebben wij zelf geregeld. Het verblijf in Dubai en de cruise waren een geweldige ervaring. Echt elke euro waard. De reis was uit diverse losse componenten samengesteld. Raymond heeft ons met raad en daad bijgestaan om deze trip vorm te geven. Vlotte beantwoording van vragen per mail, en terugkoppeling indien hij iets moest uitzoeken. Kortom: prima service.

08-12-2016
R. Houben
Bestemming: Zuid-Spanje
Reisperiode: half september 2016
Beoordeling:

We hebben een heerlijke vakantie gehad, goed geregeld ook. Alleen is het echt een plaats voor oudere mensen dus zou er persoonlijk pas terug gaan als ik 65 ben. Al met al heerlijke vakantie gehad, kleine van 3 heeft zich uitstekend geamuseerd in het zwembad met glijbanen.

08-12-2016
Janssen Ton
Bestemming: Valencia
Reisperiode: februari 2016
Beoordeling:

Wij geven een 4 half voor de geweldige service. Het plaatje paste precies by onze vakantie. Ook voor het uitzoeken van een vakantie naar hotel RIU Papayas voor deze zomer, bedankt.

08-12-2016
Ruud Lauffer
Bestemming: Girona / Barcelona
Reisperiode: Herfstvakantie 2016
Beoordeling:

Goede begeleiding en informatie over de reis.

30-11-2016
Neem contact op
Vragen? Bel Raymond Frints
06-29566722

Of neem contact op via mail raymond@globusaanhuis.nl

Nieuwsbrief?
Meld u nu aan
Ervaar de voordelen

van uw eigen adviseur

Persoonlijke service ZONDER meerprijs

Onafhankelijk en objectief advies

Flexibele werktijden

Prijsvergelijking tussen Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties

Groot aanbod van vlieg-, bus- of autovakanties

Uitgebreide reis- en werkervaring

Uw brochures en tickets worden persoonlijk bezorgd